Docent

Hester

Een aantal jaren geleden kwam yoga op mijn pad. Ik maakte kennis met Pieter van Deva Deva uit Lisse en hij inspireerde mij enorm.

Met volle overgave was ik aan de 3 jarige Yoga opleiding begonnen (500 uur E-RYT). Deze heb ik in 2016 succesvol afgrond. Net als de Yoga vervolgopleiding die ik in 2017 heb afgerond, heb ik inmiddels ook de 50 uur Yin Yoga Teacher Training bij Arhanta Yoga Ashram succesvol afgerond.

. De Yoga filosofie bracht mij weer terug naar mijn ware ‘Zelf’.
Ik heb me ‘Zelf’ weer mogen ontdekken. Wie ben ik nu eigenlijk? Wat wil ik graag? Wat is mijn doel in dit leven?
Met kleine stapjes en veel sadhana (beoefening) kwam ik steeds dichter bij mezelf. Wat een kado om weer naar je hart te kunnen luisteren en handelen. Iedere dag valt er weer iets te ontdekken. Als je je maar overgeeft aan de stroom van het leven. Ik bloei iedere dag weer.

 

 

Je bent van harte welkom bij Mala Yogaschool

Inspireren

Met veel overgave probeer ik de yogi’s iedere keer weer te inspireren om ook weer te mogen voelen en handelen vanuit hun hart, ware Zelf…
In Januari 2018 heb ik een 10 daagse Vipassana in Thailand tussen de monniken mogen doen.  Vipassana is als thuiskomen in je ware aard. Door zit-, loop- en sta meditaties leert Vipassana of inzichtmeditatie om helder van geest en direct en ongekleurd naar je eigen ervaringen te kijken. Het leidt tot een intuïtief begrijpen van wie, wat en hoe je bent. Dus aandachtig te zijn, zonder te oordelen, zonder te analyseren en zonder verwachtingen.

Lees meer hierover in mijn verslag Vipassana.