Lessen

Lessen

Naast dat ik op verschillende locaties yoga lessen geef (Nieuw Vennep en De Zilk), kreeg ik ook de inspiratie om in mijn eigen woonplaats Voorhout les te gaan geven.
Met veel plezier en overgave ben ik  gestart met het geven van Hatha en Yin yogalessen op de woensdagavond aan de Bonekruidstraat 11.

Woensdag 19:00 – 20:15 Yin Yoga
Woensdag 20:30 – 21:45 Hatha Yoga

Kijk eens wat yoga met jou doet. Je bent van harte welkom om een gratis proefles mee te doen.

De yogalessen betaal je jaarlijks in 3 termijnen. In de schoolvakanties zijn er géén yogalessen. Vakantieweken gelden dus niet als lesweken.
Je kunt op ieder gewenst moment instromen. Je betaalt dan alleen het restant van het betreffende ‘termijn’.

Lessen kunnen niet worden ingehaald. Daarom bereken ik één les niet om hierin tegemoet te komen.

hatha-yoga-voorhout

Proefles

Wil jij meer rust, overzicht en ruimte in je leven? Wil je leren milder te worden naar jezelf, echt voor jezelf gaan zorgen? De kritische stem in jezelf verminderen en jezelf goed genoeg vinden? Meer genieten en met vertrouwen te leven? Ben jij de stress en oververmoeidheid zat, kom dan eens gratis proefles meedoen bij Mala Yogaschool. Ervaar eens wat yoga met jou doet. Je bent van harte welkom!

Voordelen Yoga

Door het beoefenen van yoga, zul je merken dat je meer spanningen los kan laten omdat je in je dagelijks leven niet zover in de houdingen komt. Je lichaam wordt steeds sterker, gezonder en flexibeler. Het helpt je steeds meer innerlijke rust te creëren, beter leren te ademen, soepeler door het leven te gaan, om te revalideren van blessures en operaties, om ziektes te bestrijden en blessures te voorkomen.

 

Geschikt voor?

Mensen die onbekend zijn met yoga hebben nog wel eens het idee dat het bij yoga vooral draait om het doen van gecompliceerde en ongemakkelijke lichamelijke oefeningen. Het tegendeel is waar. De meeste klassieke yoga-oefeningen zijn tamelijk eenvoudig uit te voeren. Dus Yoga is voor iedereen, kinderen, jongeren en ouderen maar ook voor zwangere vrouwen.

yoga-voorhout

Kosten

Privéles (op thuislocatie) € 40,-